Версія для друку
Четвер, 17 грудня 2015 18:45

Про передачу майназ балансу КП «УВЖ РЕУ №2»на баланс виконавчого комітету Уманської міської ради

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VІІ скликання

____сесія

Р І Ш Е Н Н Я

_________­­­­­______ № _____________

Про передачу майназ балансу

КП «УВЖ РЕУ №2»на баланс

виконавчого комітету

Уманської міської ради

Відповідно до частин першої та п’ятої статті 16, частини першої статті 59, частини п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок закріплення майна, що є власністю територіальної громади міста Умань за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 30.05.2007 року №3.9-20/5, з метою забезпечення функціонування відділів та управлінь міської ради,

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Передати з балансу комунального підприємства «Уманське виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне управління №2» на баланс виконавчого комітету Уманської міської ради та закріпити на праві оперативного управління майно міської комунальної власності: нежитлові приміщення, загальною площею 461,9 кв. м., першого та другого поверхів будівлі за адресою: м. Умань, вул. Коломенська, 3а.

2. Виконавчому комітету Уманської міської ради прийняти в установленому порядку майно згідно акта приймання-передавання.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та постійну комісію з питань управління комунальною власністю (Панчук В.В.).

Міський голова                                                                             О.В. Цебрій

 

 

Прочитано 1137 разів