П'ятниця, 08 травня 2015 14:09

Про розгляд заяв громадян з питань квартирного обліку

a-rishennia___________________ р.  № ____________

Про розгляд заяв громадян з
питань квартирного обліку

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статтей 15,32,33,34,36,39,45,46,64 Житлового кодексу Української РСР, пунктів 8,13,19,20,21,22,44,46,47 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР ( далі- Правила), затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11.12.1984 року № 470, розглянувши звернення громадян та взявши до уваги пропозиції громадської комісії з житлових питань , протокол №8,

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

          1.Взяти на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради з дати прийняття рішення :

        1) Плаксія С.. С..   – вчителя фізичної культури міської гімназії, одинака, зареєстрованого в гуртожитку …, на загальну чергу та в список першочергового надання житла, згідно поданих документів та п.п.13,44 Правил.

         2) Мельничук  Ю.. М.., викладача кафедри економіки та підприємництва Уманської філії Приватного вищого навчального закладу “Європейський університет” , … включити в список позачергового надання житла, як сім’ю, що виховує  5 дітей ,та проживають як наймачі житла …, згідно поданих документів та п.п.13,46,47 Правил та ст.46 Житлового кодексу Української РСР.

          2. Зняти з квартирного обліку  при виконавчому комітеті міської ради та виключити зі списків позачергового надання житла громадян, в зв‘язку зі смертю, згідно інформації з відділу державної реєстрації актів цивільного стану по  м.Умань  реєстраційної служби Уманського міськрайонного управління юстиції та  ст.40 Житлового кодексу Української РСР (список додається…).

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Клочка С.Л.  та головного спеціаліста  з  ведення  квартирного обліку Сугак Л.О.

 
В.о.міського голови,
секретар  міської ради                                                                 О.В.Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                                   Л.П.Плотнікова 


Прочитано 1041 разів