Середа, 01 липня 2015 15:06

Про розгляд заяв громадян з питань квартирного обліку



a-rishennia__________  № _______

Про розгляд заяв громадян
з питань квартирного обліку

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 15, 32, 33, 34, 36, 39, 45, 46, 64 Житлового кодексу Української РСР, пунктів 8, 13, 14, 19, 20, 21, 22, 25, 46, 47 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР(далі Правила), затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11.12.1984 року № 470, постанови Черкаської обласної ради народних депутатів та президії Черкаської обласної ради профспілок від 29.12.1984 року № 396, розглянувши звернення громадян та взявши до уваги пропозиції громадської комісії з житлових питань, протокол № 10,

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

1. Взяти  на  квартирний   облік  при  виконкомі  міської  ради  з   дати

прийняття рішення:

  1)Бесклепченко****, учасника бойових дій в зоні антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, з сім’єю: *****, на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів та відповідно до  пунктів 13, 44 Правил.

 Сім’я проживає  за адресою: ****, в комунальній квартирі.

 2) Коврика****, учасника бойових дій в зоні антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, з сім’єю: *****, на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів та відповідно до  пунктів 13, 44 Правил.

 Сім’я проживає  за адресою: ****, на жилій площі**** проживає**** особи, на жилій площі батька.

  2. Включити в список першочергового одержання жилих приміщень при  виконавчому комітеті  міської  ради  з   дати прийняття рішення:

  1) Майстренко****, яка перебуває в загальній черзі на одержання житла з 23.04.2015 року, із сім’єю: ****, згідно поданої заяви та посвідчення, виданого чоловікові Майстренко **** Черкаським обласним віськовим комісаріатом 19.06.2015 року № **** – учаснику бойових дій в зоні антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, згідно поданих документів та відповідно до пункту 44 Правил.

 Сім’я проживає за адресою: **** на жилій площі матері****, **** кв.м., де проживає  6 осіб.

  3. Внести зміни в документи квартирного обліку Максимовских ****, яка перебуває на загальній черзі на одержання житла при  виконкомі  міської  ради  з 26.09.1985 року, складом сім’ї  3 особи, згідно поданих документів та п.25 Правил.

  Сім’я проживає  за адресою: **** в однокімнатній квартирі, жилою площею 16 кв.м., що належить на праві власності дочці ****.

   4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Клочка С.Л. та головного спеціаліста з ведення квартирного обліку Сугак Л.О.

          
В.о.міського голови,
секретар  міської ради                                                         О.В.Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                           Л.П.Плотнікова

Прочитано 1069 разів