Середа, 29 липня 2015 17:10

Про забезпечення загону з охорони громадського порядку в місті


 a-rishennia

___________________  № ____________

Про забезпечення загону з охорони
громадського порядку в місті

Відповідно до статті 40,  частини четвертої статті 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення  міської ради від 04.08.2014 року № 2-57/6 «Про затвердження Положення про порядок формування та напрями використання коштів цільового фонду міської ради для забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення матеріально - технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період», беручі до уваги клопотання громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Уманський загін самооборони»,

виконавчий комітет міської ради   ВИРІШИВ:

1. Дозволити  виконавчому  комітету Уманської міської ради  придбати   150 (сто п’ятдесят) літрів дизельного пального та 150 (сто п’ятдесят) літрів бензину на загальну суму 5622,00 ( п’ять тисяч шістсот двадцять дві) гривень для забезпечення мобілізаційної готовності на території міста. Маршрути патрулювання та автотранспорт погоджуються  головою громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Уманський загін самооборони». 

2. Передати безкоштовно пальне з балансу виконавчого  комітету Уманської міської ради на баланс громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Уманський загін самооборони» для  патрулювання  території міста.

 3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та начальника бухгалтерської служби виконавчого комітету Філатову Л.В.

 
В. о. міського голови,
секретар міської ради                                                              О.В.Цебрій
 
Секретар виконавчого комітету                                               Л.П.Плотнікова

 



Прочитано 1043 разів