Понеділок, 31 серпня 2015 10:43

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: пров. Фурманова, 1-А

a rish ses________________ № _________

Про продаж земельної ділянки

несільськогосподарського

призначення шляхом викупу

за адресою: пров. Фурманова, 1-А

Відповідно до пункту 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту б статті 12, підпункту а пункту 1 статті 81, статті 128 Земельного кодексу України, розглянувши заяву Багнюк Наталії Вікторівни про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою:                     пров. Фурманова, 1-А, яка перебуває в її користуванні на умовах оренди згідно рішення Уманської міської ради від 25.06.2010 року № 2.26-58/5 та договору оренди землі, зареєстрованого 14.05.2015 року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно,

міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Продати Багнюк Наталії Вікторівні земельну ділянку несільськогосподарського призначення за адресою: пров. Фурманова, 1-А площею 0,0300 га  для обслуговування торгівельного павільйону з продажу продовольчих товарів.

         2. Затвердити оціночну вартість земельної ділянки в сумі                           40 710,00 (сорок тисяч сімсот десять ) гривень з розрахунку 135,69 гривень за один метр квадратний відповідно до висновку оцінювача про ринкову вартість земельної ділянки несільськогосподарського призначення від 17.07.2015 року.

3. Затвердити ціну продажу земельної ділянки площею 0,0300 га для обслуговування торгівельного павільйону з продажу продовольчих товарів за адресою: пров. Фурманова, 1-А в сумі 40 710,00 (сорок тисяч сімсот десять ) гривень з врахуванням сплаченого авансового внеску в розмірі  6 478,05 гривень (шість тисяч чотириста сімдесят вісім  гривень 05 копійок).

         4. Затвердити умови Договору купівлі-продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 рішення, передбачивши укладення Договору купівлі-продажу протягом трьох місяців з моменту прийняття рішення міською радою та оплату за придбану земельну ділянку не пізніше трьох днів з моменту підписання Сторонами Договору.

         5. Доручити секретарю міської ради Цебрію О.В. укласти від імені міської ради Договір купівлі-продажу земельної ділянки, а також оформити інші, необхідні для цього документи.

         6. Припинити дію договору оренди земельної ділянки для Багнюк Наталії Вікторівни, зареєстрованого в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 14.05.2015 року, після укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

        7. Зобов‘язати Багнюк Наталію Вікторівну після укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки здійснити дії щодо реєстрації припинення права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

        8. Управлінню Держземагентства в Уманському районі  внести відповідні зміни в облікові документи землекористувача.

        9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Подольський А.І.).

В.о. міського голови,

секретар міської ради                                                                        О.В. Цебрій

Прочитано 1070 разів