П'ятниця, 04 вересня 2015 09:27

Про звільнення від обов’язків піклувальника *******

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

___________________ № ____________
Про звільнення від обов’язків
піклувальника *******

Відповідно до підпункту 4 пункту ,,б ” частини першої статті 34 Закону України ,,Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 251 Сімейного кодексу України, пункту 49 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», беручи до уваги те, що дитина ********** перебуває на повному державному утриманні в КЗ «Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Умані» Черкаської обласної ради, за клопотанням комісії з питань захисту прав дитини,

виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Звільнити від обов’язків піклувальника *******8 року народження, яка проживає за адресою: вул. ******, м. Умань, стосовно підопічної року народження, в зв’язку з тим, що між піклувальником та дитиною склалися стосунки, які перешкоджають здійсненню піклування.
2. Пункт перший рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 09.11.2000 р. № 526 «Про розгляд заяв громадян з питань опіки та зміни прізвища», вважати таким, що втратив чинність.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кирилюк Л.М., начальника служби у справах дітей Уманської міської ради Декарчука О.С.

В.о. міського голови,
секретар міської ради О.В.Цебрій

Прочитано 1072 разів