Понеділок, 14 вересня 2015 16:34

Про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Уманське формування «Легіон України»

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

___________________ р.  № ____________

 
Про реєстрацію  громадського 
формування з охорони 
громадського порядку і
державного кордону
«Уманське формування
«Легіон України» 
 
            Відповідно до підпункту 7 пункту "б" частини першої статті 38  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  частини першої статті 6 Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону», Типового статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2000 року № 1872 та розглянувши заяву засновника Ради громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Уманське формування «Легіон України» та подані документи,

виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

  1. Зареєструвати громадське формування з охорони громадського порядку ідержавного кордону «Уманське формування «Легіон України» та його Статут.
  2. Рекомендувати громадському формуванню з охорони громадського порядку і державного кордону «Уманське формування «Легіон України» станом на 01.07. та 31.12. щороку звітувати перед виконавчим комітетом Уманської міської ради щодо проведеної роботи  та висвітлювати цю інформацію в засобах масової інформації.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря виконавчого комітету Плотнікову Л.П. та юридичний відділ виконавчого комітету Уманської міської ради (Гришак А.М.).

В.о. міського голови

секретар міської ради                                                                    О.В. Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                                     Л.П. Плотнікова

Прочитано 1392 разів