П'ятниця, 25 вересня 2015 11:30

Про впорядкування квартирного обліку

                                                                           a gerb                                                                                      

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

_________________№____

Про впорядкування

квартирного обліку

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" статті 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 15, 32, 33, 34, 36, 39, 40, 45, 64 Житлового кодексу Української РСР, пунктів 8, 13, 14, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 46,47 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР (далі Правила), затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11.12.1984 року № 470, постанови Черкаської обласної ради народних депутатів та президії Черкаської обласної ради профспілок від 29.12.1984 року № 396, взявши до уваги пропозиції громадської комісії з житлових питань

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

         1. Зняти з квартирного обліку та виключити зі списку громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень при виконавчому комітеті міської ради Стеценко (Суворікову) В*** В***, яка поліпшила житлові умови, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення , згідно пунктів 26 ,46,47 Правил, статті 40 Житлового кодексу Української РСР.

          Стеценко В.В. із сім’єю: *** проживає за адресою: *** у *** частинах будинку,який належить їй на праві спільної часткової приватної власності, жилою площею 34,5кв.м., три кімнати. Чоловіку належить на праві приватної власності будинок у селі ***   *** району по вул.***, жилою площею 45,9 кв.м.

              2. Зняти з квартирного обліку та виключити зі списку громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень при виконавчому комітеті міської ради Мироненко В*** Ю***, в зв’язку з виїздом на постійне місце проживання до міста Канева, згідно листа Уманського районного відділу управління Державної міграційної служби України в Черкаській області від 23.09.2015 року № 1474 та відповідно пунктів 26  Правил, статті 40 Житлового кодексу Української РСР.

           3. Зняти з квартирного обліку та виключити зі списку громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень при виконавчому комітеті міської ради Гриценка (Баєва) В*** М***, в зв’язку з виїздом на постійне місце проживання до Київської області, згідно листа Уманського районного відділу управління Державної міграційної служби України в Черкаській області від 29.09.2015 року та відповідно пункту 26  Правил, статті 40 Житлового кодексу Української РСР.   

              5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського  голови  Клочка С.Л. та головного спеціаліста з ведення квартирного обліку виконавчого комітету  міської ради Сугак Л.О.

В.о.міського голови,

секретар  міської ради                                                               О.В.Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                                Л.П.Плотнікова 

Прочитано 1113 разів