Понеділок, 19 жовтня 2015 15:07

Про розгляд заяв громадян з питань квартирного обліку

 

a gerb

                                                                                             

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

______________  № _______

Про розгляд заяв громадян

з питань квартирного обліку

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 15, 32, 33, 34, 36, 39, 40, 45, 46, 64 Житлового кодексу Української РСР, пунктів 8, 13, 14, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 44, 46, 47 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР(далі Правила), затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11.12.1984 року № 470, постанови Черкаської обласної ради народних депутатів та президії Черкаської обласної ради профспілок від 29.12.1984 року № 396, розглянувши звернення громадян та взявши до уваги пропозиції громадської комісії з житлових питань

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

            1. Взяти  на  квартирний   облік  при  виконавчому комітеті  міської  ради  з   дати прийняття рішення:

          1.1. Діденка В*П*, учасника бойових дій ****, з сім’єю: **** на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів, посвідчення серія**** виданого ****

Проживає  за адресою: **** в двокімнатній квартирі ****на жилій площі 28,2кв.м., де проживає 7 осіб.

            1.2. Гарт Ю*В*, багатодітну матір, з сім’єю: ****, на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів та відповідно до  пунктів 13, 44 Правил.

Проживає  за адресою: **** в **** квартирі на жилій площі 28,9 кв.м., де проживає 6 осіб.

             1.3. Бараніка К*В*, учасника бойових дій ****, з сім’єю: ****,  на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів , посвідчення ****, виданого **** та відповідно до  пунктів 13, 44 Правил.

Проживає  за адресою: **** в **** квартирі, яка належить на праві приватної власності вітчиму **** , де на жилій площі 39,2 кв.м. проживає 6 осіб.

              1.4. Соколинського В*В*, учасника бойових ****, одинака, на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів, посвідчення ****, виданого **** та відповідно до  пунктів 13, 44 Правил.

Проживає  за адресою: **** в **** квартирі, яка належить на праві приватної власності діду ****, де на жилій площі 39,2 кв.м. проживає 6 осіб.

           2. Включити в список громадян, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень при виконавчому комітеті міської ради з дати прийняття рішення  

            2.1. Оберука С*В*, пенсіонера, ****, згідно поданих документів, довідки до акта огляду  медико-соціальною експертною комісією  серія ****, виданої  міжрайонною  МСЕК №3 м.Черкаси ****  та відповідно пункту 44 Правил.

          Оберук С.В. проживає **** за адресою:****, одинокий.

            3. Включити в список громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень та в список інвалідів війни при виконавчому комітеті міської ради з дати прийняття рішення

          3.1. Фурмана В*М*, інваліда війни 2 групи, **** із сім’єю: ****, згідно поданої заяви,  посвідчення серія ****, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради ****,  та відповідно пунктів 46, 47 Правил.

           Фурман В.М. перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на загальній черзі з 10.12.1992року, в списку першочергового одержання жилих приміщень як учасник бойових дій з

28.02.2013 року .  Проживає за адресою:  **** в ****  квартирі, жилою площею 28,9 кв.м., де проживає 4 особи.

             3.2. Бондарука В*М*, інваліда війни 2 групи, ****, із сім’єю****, згідно поданої заяви,  посвідчення серія ****, виданого управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради ****,  та відповідно пунктів 46, 47 Правил.

           Бондарук В.В. перебуває на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на загальній черзі та у списку першочергового одержання жилих приміщень як учасник бойових дій з 10 березня 2005 року.  Проживає за адресою:  ****  в ****квартирі, жилою площею 52,0 кв.м., яка належить на праві спільної сумісної приватної власності шести власникам,  проживає 6 осіб.

           4.Зняти з обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов, при  виконавчому комітеті  міської  ради 

           4.1.Мазур Л* С*  виключити зі списку позачергового надання житла постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 2 категорії, в зв’язку ****та забезпеченістю жилою площею ,**** внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення  **** відповідно пунктів 26, 46, 47 Правил та статті 40 Житлового кодексу Української РСР.

               4.2. Коротюка А*В* виключити зі списків загальної черги та першочергового одержання жилих приміщень як учасника бойових дій,в зв’язку ****, згідно інформації відділу державної реєстрації актів цивільного стану по місту Умань реєстраційної служби Уманського міськрайонного управління юстиції  від *** № *** та відповідно пунктів 26, 44 Правил та статті 40 Житлового кодексу Української РСР.

                Коротюк А.В. перебував на квартирному обліку з 14.06.2007 року складом сімї 1 особа. ****

               4.3. Марущака І*В* виключити зі списків першочергового одержання жилих приміщень як учасника бойових дій та інвалідів війни в зв’язку ****, згідно інформації відділу державної реєстрації актів цивільного стану по місту Умань реєстраційної служби Уманського міськрайонного управління юстиції  від **** № **** та відповідно пунктів 26, 44 Правил та статті 40 Житлового кодексу Української РСР.

               5.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Клочка С.Л. та головного спеціаліста з ведення квартирного обліку виконавчого комітету Уманської міської ради Сугак Л.О.

В.о.міського голови,

секретар  міської ради                                                          О.В.Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                           Л.П.Плотнікова

Прочитано 1261 разів