Вівторок, 01 грудня 2015 13:01

Про надання громадській організації «Організація ветеранів міста» в безоплатне користуваннянежитлових приміщень в будівлі за адресою: площа Леніна, 1

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VІ скликання

____сесія

Р І Ш Е Н Н Я

_________­­­­­______ № _____________

 Про надання громадській організації

«Організація ветеранів міста» в

безоплатне користування нежитлових

приміщень в будівлі за адресою:

площа Леніна, 1

 Відповідно до частини п’ятої статті 16, частини першої статті 59, частини п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 20 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», враховуючи рішення Уманської міської ради від 30 січня 2015 року №3.14-66/6 „Про надання ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ МІСТА» в безоплатне користування та утримання нежитлових приміщень в будівлі за адресою: м. Умань, площа Леніна, 1”, розглянувши клопотання громадської організації «Організація ветеранів міста» від 04.11.2015 року №174/02-2г,

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати в безоплатне користування громадській організації «Організація ветеранів міста» нежитлове приміщення – кімнату №222 площею 14,2 кв. м., розміщене в адміністративній будівлі, що знаходиться за адресою: Черкаська обл., м. Умань, площа Леніна, буд. 1 для здійснення зазначеною громадською організацією статутних завдань, строком на 1 (один) рік з 01 лютого 2016 року включно.

2. Балансоутримувачу приміщення, – виконавчому комітету Уманської міської ради, – в межах середніх норм споживання оплачувати вартість комунальних послуг, що нараховується на вищезазначене приміщення.

2. Відділу комунального майна (Коломієць Н.В.) в установленому порядку укласти з громадською організацією «Організація ветеранів міста» договір безоплатного користування у відповідності з рішенням.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю.

Міський голова                                                                             О.В. Цебрій

Прочитано 1039 разів