Вівторок, 22 грудня 2015 16:28

Про розгляд звернень громадян, установ та затвердження документації із землеустрою, надання земельних ділянок у користування

 

a gerb


  УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VIІ СКЛИКАННЯ

__ СЕСІЯ

    РІШЕННЯ

                                                    

_________________№ ___________

Про розгляд звернень громадян, установ

та затвердження документації із землеустрою,

надання земельних ділянок у користування

Відповідно до пункту    34 частини першої статті 26  Закону України “Про місцеве  самоврядування  в  Україні, пунктів «а», «в», «г», «д», «з», «к» статті 12,  статей 93, 122, 123, 124, 134,  пунктів «а», «б», «е» статті 141 Земельного кодексу України,  статті 16, 24 та прикінцевих і перехідних положень Закону України «Про Державний земельний кадастр»,  Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі»,

 міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Погодити відновлення меж земельних ділянок та надати дозвіл на розробку документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) :
  • ТОВ «Уманське хлібоприймальне підприємство» та Тонкогласу Олександру Володимировичу  для виробничих потреб за адресою: вул. Старицького, 1 за рахунок земель комунальної власності Уманської міської ради, які перебували у користуванні ТОВ «Дніпровторстальмет»;
  • Обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Уманський Дім» для будівництва і обслуговування багатоквартирного жилого будинку з об’єктами обслуговування населення за адресою:  вул. Радянська, 11 за рахунок земель комунальної власності Уманської міської ради, які перебували у користуванні ПП «Стиль-Імпорт».

      2. Припинити право користування земельною ділянкою ПП «Стиль-Імпорт», яка надана в користування на умовах оренди для будівництва і обслуговування багатоквартирного жилого будинку з об’єктами обслуговування населення, площею 0,2100 га за адресою:   вул. Радянська, 11 на підставі їхнього звернення, в зв’язку з переходом права власності на майно до ОК «ЖБК «Уманський Дім». Зобов’язати ПП «Стиль-Імпорт» здійснити дії щодо припинення права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

      3. Громадянам та керівникам підприємств і установ, зазначеним в пункі 1 рішення, звернутися до  осіб, які мають  дозвіл на проведення комплексу землевпорядних робіт для замовлення робіт із землеустрою. Розробнику  технічної документації із землеустрою,  врахувати вимоги затвердженого генерального плану міста, іншої містобудівної документації та Державного земельного кадастру, уточнити площі земельних ділянок, дати обгрунтування відхилень від площ, які перебували в попередньому користуванні, за наявності  на земельній ділянці транзитних мереж, встановити право власників мереж (експлуатуючих організацій) на їх обслуговування, відповідно до чинного законодавства. Розробники документації із землеустрою несуть, відповідно до закону, відповідальність за достовірність, якість і безпеку заходів, передбачених цією документацією.

      4. Управлінню Держгеокадастру в Уманському районі  внести відповідні зміни в облікові документи землекористувачів, зазначених у рішенні.

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Кирилюк Л.М. та  постійну комісію з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища   (Семененко С.І.).

Міський голова                                                                                  О.В. Цебрій

Прочитано 1276 разів