Вівторок, 29 грудня 2015 09:06

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

___________________ р.  № ____________

Про надання дозволу на

розміщення зовнішньої реклами

Відповідно до підпункту 13 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі частини 1 статті 16 Закону України «Про рекламу», частини 1 статті 4-1 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», пункту 20 Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року № 2067, до затвердження Уманською міською радою Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Умань,

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами:

1) Їжаковському Олександру Леонідовичу у вигляді штендера біля будівлі за адресою: м. Умань, вул. Леніна, 28.

2) Товариству з обмеженою відповідальністю «Енергоресурс» у вигляді банерів в кількості 6(шести) штук за адресою: м. Умань, вул.               Тищика, 4 (огорожа водопровідно-каналізаційної станції комунального підприємства «Уманьводоканал»).

2. Замовникам укласти договір з відділом житлово-комунального господарства Уманської  міської ради (Харченко В.П.) на тимчасове               користування місцями, які є комунальною власністю, для розташування спеціальних конструкцій.   

3. До виконання робіт, пов’язаних з розташуванням рекламних засобів, приступити після отримання дозволу на розміщення зовнішньої         реклами.

4. Контроль за повнотою надходження плати за тимчасове користування місцями для розташування спеціальних конструкцій здійснювати     відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради   (Харченко В.П.).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та начальника управління                         містобудування та архітектури Уманської міської ради  Лісаченка В.М.

Міський голова

О.В.Цебрій
Секретар виконавчого комітету Л.П.Плотнікова
Прочитано 928 разів