Четвер, 18 лютого 2016 08:45

Про надання Редакції радіомовлення м. Умані та Уманського району в безоплатне користування нежитлових приміщень

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VІІ скликання

____сесія

Р І Ш Е Н Н Я

_________­­­­­______ № _____________

Про надання Редакції радіомовлення

м. Умані та Уманського району в

безоплатне користування

нежитлових приміщень

Відповідно до частини першої статті 10, частини п’ятої статті 16, частини першої статті 59, частини п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», клопотання Редакції радіомовлення м. Умані та Уманського району від 12.01.2016 року №3,

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати в безоплатне користування Редакцію радіомовлення м. Умані та Уманського району нежитлові приміщення: кабінети №№218, 416, 417 та частина кабінету №219 (50%), в адміністративній будівлі за адресою: м. Умань, площа Соборності, 1,загальною площею згідно технічного паспорту 37,8 кв. м. строком на 1 (один) рік, з 01 лютого 2016 року для здійснення комунальною організацією статутних завдань.

2. Відділу комунального майна (Коломієць Н.В.) в установленому порядку укласти з Редакцією радіомовлення м. Умані та Уманського району договір безоплатного користування у відповідності з рішенням.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Бабич В.В. та постійну комісію з питань управління комунальною власністю (Панчук В.В.).

Міський голова                                                                             О.В. Цебрій

Прочитано 912 разів