Четвер, 18 лютого 2016 16:56

Про розгляд заяв громадян з питань квартирного обліку

 

   a gerb                                                           

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

______________  № _______

Про розгляд заяв громадян

з питань квартирного обліку

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 15, 32, 33, 34, 36, 39, 40, 45, 46, 64 Житлового кодексу Української РСР, пунктів 8, 13, 14, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 44, 46, 47 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР(далі Правила), затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11.12.1984 року № 470, постанови Черкаської обласної ради народних депутатів та президії Черкаської обласної ради профспілок від 29.12.1984 року № 396, розглянувши звернення громадян та взявши до уваги пропозиції громадської комісії з житлових питань

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

            

            1. Взяти  на  квартирний   облік  у  виконавчому комітеті  міської  ради  з   дати прийняття рішення :

           1) Михайловин Т***О*** із сім'єю: ***, на загальну чергу та в список першочергового одержання  жилих  приміщень, як багатодітну матір,  згідно  поданих  документів, відповідно до  підпункту 7 пункту 13, підпункту 11 пункту 44 Правил.          

             Сім'я проживає  за адресою: *** в частині будинку з *** кімнат, жилою площею***, яка належить на праві приватної спільної часткової власності ***.

             2) Унковського В***С***, учасника бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції в східних областях України, із сім'єю : *** , на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів , посвідчення *** , виданого *** 26.05.2015 року, та відповідно до  підпункту 1 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 Правил.

          Сімя проживає за адресою:*** в *** кімнатній  квартирі, жилою площею*** кв.м., на цій жилій площі зареєстровано *** осіб.           

             3) Кучеренка І***О***, учасника бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції в східних областях України, із сім'єю : *** , на загальну чергу та в список першочергового одержання жилих приміщень , згідно поданих документів , посвідчення *** , виданого *** 10.07.2015року, та відповідно до  підпункту 1 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 Правил.

            Зареєстрований за адресою: ***, в частині будинку, жилою площею ***, яка належить на праві приватної спільної часткової власності ***, де зареєстровано *** осіб.           

              4) Олійник Н***О***, багатодітну *** матір 5 дітей, із сім'єю: ***, в список позачергового одержання  жилих  приміщень, ,  згідно  поданих  документів, посвідчення № 011275, виданого *** 14.02.2012 року, довідки управління праці та  соціального захисту населення Уманської міської ради  та відповідно до  підпункту 1 пункту 13,  пунктів 46, 47 Правил, статті 46 Житлового кодексу Української РСР.

          Олійник*** зареєстрована в гуртожитку за адресою:***, проживає сімя за адресою:*** ,де наймає житло у власника будинку***.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови   Клочка С.Л.   та  головного  спеціаліста  з  ведення  квартирного обліку виконавчого комітету Уманської міської ради Сугак Л.О.

Міський голова                                                                О.В.Цебрій

Заступник міського голови,

секретар виконавчого комітету                                         Л.П.Плотнікова 

Прочитано 1295 разів