П'ятниця, 26 лютого 2016 11:51

Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

___________________ р.  № ____________

Про надання одноразової

адресної матеріальної допомоги

окремим громадянам

                     

         Відповідно до частини четвертої статті 61 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення Уманської міської ради від 25.12.2015 р. № 2-3/7 „Про міський бюджет на 2016 рік”, міської програми соціальної допомоги „Турбота” на 2014-2020 роки, Положення про порядок надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам м. Умань за рахунок коштів міського бюджету, затвердженого рішенням виконавчого комітету Уманської міської ради від 28.08.2014 р. № 202, з внесеними змінами, затвердженими рішенням виконавчого комітету Уманської міської ради від 09.04.2015 р. № 103, Положення про порядок надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам м. Умань з нагоди ювілейних і знаменних дат, днів народження та пам’ятних подій Великої Вітчизняної війни, фінансову підтримку членам громадських організацій ветеранів та інвалідів, головам квартальних комітетів міста Умань, членам Центру волонтерського руху за рахунок коштів міського бюджету відповідно до міської програми соціальної допомоги «Турбота» на 2014-2020 роки”, затвердженого рішенням виконавчого комітету Уманської міської ради від 09.04.2015 р. № 104, розглянувши заяви громадян про надання матеріальної допомоги, акти обстеження матеріально-побутових умов проживання заявників, беручи до уваги протокол засідання комісії з питань надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам за рахунок коштів міського бюджету від *** № 5, клопотання управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради від *** № *** щодо виділення матеріальної допомоги довгожителям міста, якимвиповнилось 90, 95 років, клопотання Уманської міської організації ВГОІ „Союз Чорнобиль України” ***  № ** щодо виділення одноразової адресної матеріальної допомоги ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС, вдовам, які втратили годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи з нагоди  30-их роковин Чорнобильської катастрофи,

                                                                                                                                                                    

виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Виділити управлінню праці та соціального захисту населення з міського бюджету кошти в сумі 19400,00 (дев’ятнадцять тисяч чотириста) грн., а саме:

а) Для надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам м. Умань, в сім’ях яких тимчасово склалися важкі матеріальні умови в сумі 5300,00 (п’ять тисяч триста)грн.:

П’ятнадцять осіб.

б) Для надання одноразової адресної матеріальної допомоги довгожителям міста, яким виповнилось 90, 95 і більше років, кошти в сумі 2100,00 (дві тисячі сто) грн.:

Десять осіб.

в) Для надання одноразової адресної матеріальної допомоги ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС, внаслідок Чорнобильської катастрофи з нагоди  30-их роковин Чорнобильської катастрофи, кошти в сумі 4000,00 (чотири тисячі) грн.:

Двадцять осіб.

г) Для надання одноразової адресної матеріальної допомоги вдовам, які втратили годувальника, внаслідок Чорнобильської катастрофи з нагоди   30-их роковин Чорнобильської катастрофи, кошти в сумі 8000,00              (вісім тисяч) грн.:

Сорок осіб.

2. Фінансовому управлінню Уманської міської ради (Петриченко А.В.) фінансування провести за рахунок коштів, передбачених за кодом тимчасової класифікації видатків 090412 “Інші видатки на соціальний захист населення”, кодом економічної класифікації видатків 2730 “Інші виплати населенню”. 

Міський голова                                                                     О. В. Цебрій

Заступник міського голови,

секретар виконавчого комітету                                 Л. П. Плотнікова

Прочитано 1004 разів