Четвер, 03 березня 2016 17:05

Про приймання у комунальну власність будинків бази відпочинку ВАТ «Завод Вега»

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VІІ скликання

____сесія

Р І Ш Е Н Н Я

_________­­­­­______ № _____________

Про приймання у комунальну

власність будинків бази

відпочинку ВАТ «Завод Вега»

Відповідно до частини п’ятої статті 16, частини першої статті 59, частини п’ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 22.09.2005 року №265 «Про передачу у комунальну власність двох будинків відпочинку ВАТ «Завод Вега», розглянувши клопотання відділу Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради від 26.11.2015 року №2064/01, з метою забезпечення зберігання майна міської комунальної власності, створення належної матеріальної бази для оздоровлення дітей та пільгових категорій населення

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Безоплатно прийняти у комунальну власність територіальної громади міста Умань на баланс Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради та закріпити на праві оперативного управління два будинки бази відпочинку ВАТ «Завод Вега» в селі Ставки Бершадського району Вінницької області, загальною площею139,2 кв.м. первісною (балансовою) вартістю 13703 гривні згідно затверджених актів приймання-передачі.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Бабич В.В., відділ комунального майна міської ради (Коломієць Н.В.) та постійну комісію з питань управління комунальною власністю (Панчук В.В.).

Міський голова                                                                               О.В. Цебрій

 

Прочитано 1137 разів