Середа, 16 березня 2016 16:11

Про визнання таким, що втратило чинність рішення міської ради від 12.04.2011 р. №3.9-7/6 “Про затвердження тарифів на послуги з вивезення побутових відходів”

a gerb

У М А Н С Ь К А    М І С Ь К А   Р А Д А

VII скликання

_________сесія

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

_______________   № ________

Про визнання таким, що втратило чинність
рішення міської ради від 12.04.2011 р. №3.9-7/6

“Про затвердження тарифів  на послуги з

вивезення побутових відходів”

Відповідно до статті 25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, керуючись постановою Кабінету Міністрів від 26.07.2006 р. № 1010 “Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів” із змінами, беручи до уваги пропозиції робочої групи з перевірки тарифів на житлово-комунальні, ритуальні послуги та послуги з перевезення пасажирів у міському транспорті, рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від _________ №_________“Про затвердження тарифів на послуги з вивезення побутових відходів”

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 12.04.2011 року № 3.9-7/6 “Про затвердження тарифів на послуги з вивезення побутових відходів”.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л та постійну комісію з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо-економічної політики (Кисляк С.Г).

Міський голова                                                                    О. В. Цебрій

 

 

Прочитано 958 разів