Середа, 23 вересня 2015 10:43

17 вересня 2015 року № 4.36-74/6 - Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Герцена, 29-А

a gerb

 УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VIСКЛИКАННЯ

74  СЕСІЯ

                              РІШЕННЯ                                

                      

17 вересня 2015 року №  4.36-74/6

                                                           

Про проведення експертної

грошової оцінки земельної ділянки

за адресою: вул. Герцена, 29-А

        

 Відповідно до статей 12, 128 Земельного кодексу України, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Ткаченко Галини Вікторівни про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою:    вул. Герцена, 29-А в м. Умань, яка перебуває в її користуванні на умовах оренди для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови (ветеринарної аптеки та пункту ветеринарної медицини) згідно рішення Уманської міської ради від 20.08.2014 року № 3.21-58/6 та договору оренди землі, зареєстрованого 02.04.2015 року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно,  

міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Провести експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0377 га за адресою: вул. Герцена, 29-А.
  2. Відділу з питань земельних відносин міської ради (Тарасюк Л.М.) забезпечити підготовку договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки в розмірі п’яти відсотків від її нормативної грошової оцінки з фізичною особою-підприємцем Ткаченко Галиною Вікторівною.
  3. Комісії з конкурсного відбору суб‘єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою (Клочко С.Л.) після проплати               Ткаченко Г.В. авансового внеску, забезпечити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0377 га за адресою:   вул. Герцена, 29-А за найбільш прийнятною ціновою пропозицією.
  4. Доручити в.о. міського голови, секретарю міської ради  Цебрію О.В. підписати договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки за адресою: вул. Герцена, 29-А з фізичною особою-підприємцем Ткаченко Галиною Вікторівною та договір про проведення грошової оцінки цієї земельної ділянки.
  5. В разі відмови фізичної особи-підприємця Ткаченко Галини Вікторівни від підписання договору про оплату авансового внеску або несплати суми зазначеного внеску у встановлений в договорі термін, рішення втрачає свою чинність.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської радиЦебрія О.В. та постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Подольський А.І.)  

В.о. міського голови,

секретар міської ради                                                                           О.В. Цебрій

 

Прочитано 962 разів