Середа, 23 вересня 2015 11:28

17 вересня 2015 року № 4.42-74/6 - Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Рафаїла Чорного, 24-А

a gerb

                                                                           УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VIСКЛИКАННЯ

74  СЕСІЯ

                           РІШЕННЯ                             

17 вересня 2015 року   4.42-74/6

Про продаж земельної ділянки

несільськогосподарського

призначення шляхом викупу

за адресою: вул. Рафаїла Чорного, 24-А

 

Відповідно до пункту 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту б статті 12, підпункту а пункту 1 статті 81, статті 128 Земельного кодексу України, розглянувши заяву Безпаля Михайла Володимировича про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою:   вул. Рафаїла Чорного, 24-А, яка перебуває в його користуванні на умовах оренди згідно рішення Уманської міської ради від 11.07.2014 року   № 2.20-55/6 та договору оренди землі, зареєстрованого 16.01.2015 року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно,

міська рада ВИРІШИЛА:

       1. Продати Безпалю Михайлу Володимировичу земельну ділянку несільськогосподарського призначення за адресою: вул. Рафаїла         Чорного, 24-А площею 0,0320 га  для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови (художнє оформлення каменю, комп’ютерна діагностика автомобілів та перукарня).

         2. Затвердити оціночну вартість земельної ділянки в сумі     64 170,00 (шістдесят чотири тисячі сто сімдесят) гривень з розрахунку  200,54 гривень за один метр квадратний відповідно до висновку оцінювача про ринкову вартість земельної ділянки несільськогосподарського призначення від 17.07.2015 року.

         3. Затвердити ціну продажу земельної ділянки площею 0,0320 га для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови (художнє оформлення каменю, комп’ютерна діагностика автомобілів та перукарня) за адресою: вул. Рафаїла, Чорного, 24-А в сумі 64 170,00 (шістдесят чотири тисячі сто сімдесят) гривень з врахуванням сплаченого авансового внеску в розмірі  10 128,64 гривень (десять тисяч сто двадцять вісім гривень  64 копійки).

         4. Затвердити умови Договору купівлі-продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 рішення, передбачивши укладення Договору купівлі-продажу протягом трьох місяців з моменту прийняття рішення міською радою та оплату за придбану земельну ділянку не пізніше трьох днів з моменту підписання Сторонами Договору.

         5. Доручити секретарю міської ради Цебрію О.В. укласти від імені міської ради Договір купівлі-продажу земельної ділянки, а також оформити інші, необхідні для цього документи.

         6. Припинити дію договору оренди земельної ділянки для Безпаля Михайла Володимировича, зареєстрованого в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 16.01.2015 року, після укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

        7. Зобов‘язати Безпаля Михайла Володимировича після укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки здійснити дії щодо реєстрації припинення права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

        8. Управлінню Держземагентства в Уманському районі  внести відповідні зміни в облікові документи землекористувача.

        9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Подольський А.І.).

В.о. міського голови,

секретар міської ради                                                                        О.В. Цебрій

Прочитано 905 разів