Середа, 30 грудня 2015 09:03

25 грудня 2015 року № 6.19-3/7- Про перейменування деяких площ та скверів міста

 

a gerb

УМАНСЬКА  МІСЬКА   РАДА

VIIскликання

   3 СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я 

25 грудня 2015 року № 6.19-3/7

 Про перейменування

деяких площ та скверів міста

Відповідно до пункту 41 частини першої статті 26, статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», беручи до уваги  протокол засідання  комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування, перейменування вулиць, провулків, площ, проспектів, парків, скверів та встановлення пам’ятних знаків в місті Умані від 24.07.2015 року № 5  щодо перейменування деяких площ та скверів міста, а також з метою збереження історичного спадку територіальної  громади міста Умані,

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати об’єкти топоніміки міста Умані згідно з додатком.

2. Вважати, що правовстановлюючі документи, технічна документація на земельні ділянки та нерухоме майно, тендерна документація, договори, паспорти та інші документи, які містять назви перейменованих цим рішенням об’єктів топоніміки міста Умані, є чинними з урахуванням вимог законодавства.

3.Управлінню містобудування та архітектури Уманської міської ради (Лісаченко В.М.) провести відповідну роботу щодо внесення змін про включення перейменованих площ та скверів в м. Умань до Словників державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

4. Відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради (Харченко В.П.)   провести відповідні роботи, пов’язані з перейменуванням.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л.та постійну комісію  з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Семененко С.І.)

Міський голова                                                                                 О.В. Цебрій

 

Додаток

до рішення міської ради

25 грудня 2015 року № 6.19-3/7

Перелік площ та скверів міста, які перейменовуються у місті Умані

Об’єкт топоніміки Стара назва Нова назва

1

2

3

4

площа

площа

сквер

сквер

Площа Леніна

Площа Ленінського комсомолу

Сквер ім. М.І.Калініна

Сквер Героїв  війни

Площа Соборності

Івангородська площа

Центральний сквер

Алея Героїв

Секретар міської ради                                                                       Л.М.Кирилюк

Вик. Гейко Т.М.

Прочитано 1332 разів