Середа, 30 грудня 2015 11:24

25 грудня 2015 року № 6.31-3/7 - Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Котовського, 129

 

a gerb

 

 УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VII СКЛИКАННЯ

3СЕСІЯ

РІШЕННЯ

                                                                                                                                                                                                                            

25 грудня 2015 року № 6.31-3/7

                                                                                                                   

Про проведення експертної

грошової оцінки земельної ділянки

за адресою: вул. Котовського, 129

        

 Відповідно до статей 12, 128 Земельного кодексу України, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву Поліщука Сергія Степановича про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Котовського, 129 в  м. Умань, яка перебуває в його користуванні на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування складських приміщень та офісу) згідно рішення Уманської міської ради від 11.11.2014 року № 3.16-62/6 та договору оренди землі, зареєстрованого 17.07.2015 року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно,  

міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Провести експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,4352 га за адресою: вул. Котовського, 129.
  2. Відділу з питань земельних відносин міської ради (Тарасюк Л.М.) забезпечити підготовку договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки в розмірі п’яти відсотків від її нормативної грошової оцінки з Поліщуком Сергієм Степановичем.
  3. Комісії з конкурсного відбору суб‘єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою (Клочко С.Л.) після проплати  Поліщуком С.С. авансового внеску, забезпечити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,4352 га за адресою:  вул. Котовського, 129 за найбільш прийнятною ціновою пропозицією.
  4. Доручити:
    • секретарю Уманської міської ради Кирилюк Л.М. підписати договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки за адресою: вул. Котовського, 129 з Поліщуком Сергієм Степановичем;
    • першому заступнику міського голови Клочку С.Л. підписати договір про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

5.В разі відмови Поліщука Сергія Степановичавід підписання договору про оплату авансового внеску або несплати суми зазначеного внеску у встановлений в договорі термін, рішення втрачає свою чинність.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Кирилюк Л.М. та постійну комісію з питань архітектури,регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Семененко С.І.)  

 

 

Міський голова                                                                           О.В. Цебрій

 

 

Прочитано 974 разів