Вівторок, 23 лютого 2016 09:34

19 лютого 2016 р. № 2.5-7/7 - Про внесення змін до Регламенту Уманської міської ради VII скликання

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
VIІ СКЛИКАННЯ
7 С Е С І Я

Р І Ш Е Н Н Я

19 лютого 2016 р. № 2.5-7/7


Про внесення змін до Регламенту
Уманської міської ради VII скликання

Відповідно до частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Закон України «Про внесення зміни до статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо поіменних голосувань»,


міська рада ВИРІШИЛА:


1.Внести зміни в Регламент Уманської міської ради VII скликання (далі – Регламент), а саме:
1)пункт 1 статті 7 викласти в такій редакції:


«1. Перед відкриттям кожного пленарного засідання проводиться поіменна реєстрація депутатів міської ради, яка засвідчується особистим підписом депутата. Після реєстрації список подається головуючому на сесії.»;

2) пункт 11 статті 7 викласти в такій редакції:


«11. Рішення ради приймаються відкритим поіменним голосуванням, окрім випадків, передбачених пунктами 4 і 16 статті 26, пунктами 1, 29 і 31 статті 43 та статтями 55, 56 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в яких рішення приймаються таємним голосуванням. Результати поіменного голосування підлягають обов’язковому оприлюдненню та наданню за запитом відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації". При встановленні результатів голосування до загального складу ради враховується голос міського голови, якщо він бере участь у пленарному засіданні.


Всі результати поіменних голосувань розміщуються на офіційному веб-сайті міської ради в день голосування і зберігаються протягом необмеженого строку. Результати поіменного голосування є невід’ємною частиною протоколу сесії ради.».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Кирилюк Л.М. та постійну комісію з питань депутатської діяльності, інформаційної політики, захисту прав громадян, законності та правопорядку (Плетньова І.Г )

Міський голова О.В. Цебрій

Прочитано 952 разів