Вівторок, 23 лютого 2016 10:01

19 лютого 2016 р. № 2.9-7/7 - Про затвердження передавальних актів основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, нематеріальних активів та іншого майна комунального підприємства «Уманська міська лікарня» та Уманська міська дитяча лікарн

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIСКЛИКАННЯ

7 СЕСІЯ

РІШЕННЯ

19 лютого 2016 р.  № 2.9-7/7

Про затвердження  передавальних актів

основних засобів, інших необоротних

матеріальних активів, нематеріальних активів

та іншого майна комунального підприємства

«Уманська міська лікарня» та

Уманська міська дитяча лікарня безоплатно

комунальному закладу «Уманський міський центр

первинної медико-санітарної допомоги»

Відповідно до пункту 30 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 14,15,35-1 Закону України основи законодавства України про охорону здоров’я,  статті 89 Бюджетного кодексу України, статті 109 Цивільного кодексу України, статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань»

міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити передавальні акти основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, нематеріальних активів та іншого майна  комунального підприємства «Уманська міська лікарня» (додається) та Уманської міської дитячої лікарні  (додається) безоплатно комунальному закладу  «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».
  2. Закріпити за комунальним закладом «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» майно, що  є власністю територіальної громади міста Умань на праві оперативного управління та визначити його правонаступником комунального підприємства «Уманська міська лікарня» та Уманська міська дитяча лікарня в частині майна згідно передавальних актів.
  3. Відділу комунального майна Уманської міської ради (Коломієць Н.В.) укласти договір про закріплення майна на праві оперативного управління у відповідності з рішенням.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, постійні комісії з питань охорони здоров’я  та соціального захисту населення (Омелянчук І.М.) та з питань управління комунальною власністю (Панчук В.В.)

          Міський голова                                                                    О.В. Цебрій

Додатки

Прочитано 1044 разів