Вівторок, 23 лютого 2016 11:10

19 лютого 2016 р. № 2.27-7/7 - Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: пров. Чкалова, 2-Б

 

a gerb


УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
VIІ СКЛИКАННЯ
7 СЕСІЯ
РІШЕННЯ



19 лютого 2016 р. № 2.27-7/7

Про проведення експертної
грошової оцінки земельної ділянки
за адресою: пров. Чкалова, 2-Б

Відповідно до статей 12, 128 Земельного кодексу України, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву Коновалова Юрія Валентиновича, Болюка Валентина Станіславовича та Колісника Михайла Станіславовича про викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом продажу за адресою: пров. Чкалова, 2-Б в м. Умань, яка перебуває в їхньому користуванні на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування складських приміщень та офісу) згідно рішення Уманської міської ради від 30.05.2013 року № 3.24-36/6 та договору оренди землі, зареєстрованого 22.05.2015 року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно,

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Провести експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,1465 га за адресою: пров. Чкалова, 2-Б.
2. Відділу з питань земельних відносин Уманської міської ради (Тарасюк Л.М.) забезпечити підготовку договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки в розмірі п’яти відсотків від її нормативної грошової оцінки з Коноваловим Юрієм Валентиновичем, Болюком Валентином Станіславовичем та Колісником Михайлом Станіславовичем.
3. Комісії з конкурсного відбору суб‘єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою (Клочко С.Л.) після проплати Коноваловим Юрієм Валентиновичем, Болюком Валентином Станіславовичем та Колісником Михайлом Станіславовичем авансового внеску, забезпечити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1465 га за адресою: пров. Чкалова, 2-Б за найбільш прийнятною ціновою пропозицією.

4. Доручити:
1) секретарю Уманської міської ради Кирилюк Л.М. підписати договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки за адресою: пров. Чкалова, 2-Б з Коноваловим Юрієм Валентиновичем, Болюком Валентином Станіславовичем та Колісником Михайлом Станіславовичем;
2) першому заступнику міського голови Клочку С.Л. підписати договір про проведення експертної грошової оцінки цієї земельної ділянки.
5. В разі відмови Коновалова Юрія Валентиновича, Болюка Валентина Станіславовича та Колісника Михайла Станіславовича від підписання договору про оплату авансового внеску або несплати суми зазначеного внеску у встановлений в договорі термін, рішення втрачає свою чинність.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Кирилюк Л.М. та постійну комісію з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (Семененко С.І.)

Міський голова                                                   О.В. Цебрій

 

Прочитано 817 разів