Версія для друку
Понеділок, 23 березня 2015 16:21

12 березня 2015р. № 67 - Про розгляд заяв громадян з питань квартирного обліку

12 березня 2015р. № 67


a-rishennia12 березня 2015р. № 67

Про розгляд заяв громадян
з питань квартирного обліку

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 15, 32, 33, 34, 36, 39, 45, 46, 64 Житлового кодексу Української РСР, пунктів 8, 13, 14, 19, 20, 21, 22, 25, 46, 47 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР(далі Правила), затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11.12.1984 року № 470, постанови Черкаської обласної ради народних депутатів та президії Черкаської обласної ради профспілок від 29.12.1984 року № 396, розглянувши звернення громадян та взявши до уваги пропозиції громадської комісії з житлових питань від 05.03.2015 року, протокол № 6,

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

 

          1. Взяти  на  квартирний   облік  при  виконкомі  міської  ради  з   дати

прийняття рішення:

          1) Кожуховську Ірину Василівну, помічника вихователя дошкільного навчального закладу №31, складом сім’ї 3 особи: вона, дочка Мирослава, син Ярослав, на загальну чергу згідно поданих документів та відповідно до підпункту 1 пункту 13 Правил.

             Сім’я проживає за адресою: вул. П………… в однокімнатній квартирі, жилою площею 15,5 кв.м., де зареєстровано 5 осіб.

             2) Швеця Олексія Івановича , інваліда війни 1 групи, учасника бойових дій в Великій Вітчизняній війні, складом сім’ї 1 особа, в список позачергового надання житла інвалідам війни згідно поданих документів та відповідно до пунктів 14, 46 та 47  Правил.

           Швець О. І. проживає за адресою: пров. ………. в частині будинку без зручностей, жилою площею 52 кв.м., яка належить на праві власності невістці Сальві Вікторії Валеріївні, де проживає 3 особи.

 

 

2. Внести зміни в документи квартирного обліку:

1) Фролової Валентини Володимирівни, яка перебуває в списку позачергового надання житла як вдова  померлого інваліда війни  з 27.01.2005 року та рахувати її на черзі складом сім’ї одна особа, згідно поданої заяви, згоди дочки Фролової І.В. та пункту 25 Правил.

           Фролова В.В. проживає за адресою:  вул.П……….. в частині будинку, яка належить  на праві власності дочці Фроловій Ірині Василівні,  де на жилій площі 11кв.м. проживає 2 особи.

 2) Смілянець Наталії Іванівни, яка перебуває на загальній черзі з 04.05.1981 року та рахувати її на черзі складом сім’ї 4 особи : вона, дочка Відякіна Тетяна Борисівна, син Сабашков Олександр Борисович та чоловік Сабашков Борис Васильович, згідно поданої заяви, свідоцтва про одруження (серія 1-СР № 098577 від 15.06.2013року) та пункту 25 Правил.

           Сім’я проживає за адресою: вул. Г………. в однокімнатній квартирі, жилою площею 19,4 кв.м.

  3) Пителя Андрія Герасимовича,  який перебуває на загальній черзі з 22.03.2007 року та рахувати його на черзі складом сім’ї 3 особи: він, дружина Діна Феодосіївна, інвалід загального захворювання 3-ї групи, дочка Питель Тетяна Андріївна, згідно поданої заяви, спільної згоди та пункту 25 Правил.

               Сім’я проживає за адресою: вул. Т…………..в двокімнатній квартирі, жилою площею 33,2 кв.м.,  де зареєстровано 5 осіб.

   3. Розділити документи квартирного обліку загальної черги з 17.03.1982 року між Гриньковським Віталієм Михайловичем та його колишньою дружиною Гриньковською Галиною Іванівною, згідно поданих заяв та у зв’язку з розірванням шлюбу (свідоцтво серія І-СР №043738 від  14.07.1999 року) та внести в список загальної черги:

1) Гриньковського Віталія Михайловича, інваліда загального захворювання 2 групи, складом сім’ї 2 особи: він та син Роман;

2) Гриньковську Галину Іванівну, інваліда загального захворювання 3 групи, складом сім’ї 1 особа.

   Сім’я зареєстрована  за адресою:  пров. І.Б…………в однокімнатній квартирі, жилою площею 17,1 кв.м., яка належить заявникам на праві спільної сумісної власності.

   4. Відмовити в поновленні на квартирному обліку виконавчого комітету Уманської міської ради з 1981 року Ісайчук (Жовнір) Людмилі Юліївні та її сину Жовніру Артуру-Михайлу Богдановичу в зв'язку з тим,  що з 2005 року по 2011рік вони були забезпечені максимальною нормою жилої площі,  яка визначена пунктом 53 Правил та статтею 47 Житлового кодексу Української РСР (13,65 кв.м.), відповідно до  чинного житлового законодавства, так як були  прописані та проживали в будинку за адресою :  вул. М……..,  що  належить  на  праві  власності  матері Ворожчук В.І., з трьох кімнат, жилою площею 42,6 кв.м., складом сім"ї - 3 особи (до цього сім'я проживала в гуртожитку за адресою: вул.Г……). Зняті з квартирного обліку рішенням виконавчого комітету від 14.09.2007 року № 390 “Про розгляд заяв громадян з житлово-комунальних питань ”, як забезпечені жилою площею.

На загальній черзі осіб, які потребують поліпшення житлових умов виконавчого комітету Уманської міської ради  Ісайчук Людмила Юліївна перебуває з 15.11.2013 року, з часу звернення та набуття права постановки на  квартирний облік, а Жовнір Артур-Михайло Богданович - з 25.12.2014року.

    5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Клочка С.Л. та головного спеціаліста з питань квартирного обліку Сугак Л.О.

 

В.о.міського голови,

секретар  міської ради                                                                 О.В.Цебрій

 

Секретар виконавчого комітету                                         Л.П.Плотнікова 

 

 

 

 

ПОГОДЖЕНО

 

Перший заступник міського голови                                     С.Л.Клочко

 

Секретар виконавчого комітету                                            Л.П.Плотнікова 

 

Начальник загального відділу                                               Т.В.Лапіна

 

Начальник юридичного відділу                                             А.М.Гришак 

 

 

ЧЛЕНИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ                                                                                                    

                                                                                                  Ю.М.Бурлака

 

                                                                                           Л.В.Вихватнюк

 

                                                                                            Г.В.Грищенко

 

                                                                                            В.П.Зозуля

 

                                                                                             Н.Р.Лазебник

 

                                                                                               А.В.Петриченко

 

                                                                                                   Р.А.Скрипник

                                                                                    

                                                                                            А.О.Швець 

 

ПІДГОТОВЛЕНО

Головний спеціаліст

з ведення  квартирного

обліку                                                                                 Л.О.Сугак

Прочитано 1250 разів