Середа, 10 червня 2015 13:22

28 травня 2015р. № 142 - Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами

28 травня 2015р.  № 142


 
a-rishennia
28 травня 2015р.  № 142

Про надання дозволу на
розміщення зовнішньої реклами

 Відповідно до підпункту 13 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі частини 1 статті 16 Закону України «Про рекламу», частини 1 статті 4-1 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», пункту 20 Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року № 2067, до затвердження Уманською міською радою Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Умань,

виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами:

1) Товариству з обмеженою відповідальністю «Комплекс-Сервіс-Постач» у вигляді штендера біля будівлі за адресою: вул. Р.Чорного, 7.

2) Товариству з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Октан» у вигляді штендера біля будівлі за адресою: вул. Жовтневої революції, 2А.

3) Конфеті-Пітель Дар’ї Едуардівні у вигляді штендера біля будівлі за адресою: вул. Радянська, 7.

4) Гуні Максиму Ігоровичу у вигляді рекламного засобу на електроопорі біля будівлі за адресою: вул.  Леніна, 51.

5) Кузьменку Сергію Петровичу у вигляді рекламного щита біля будівлі за адресою: вул. Р.Чорного, 30.

2. Замовникам укласти договір з відділом житлово-комунального господарства Уманської  міської ради (Назаров С.В.) на тимчасове користування місцями, які є комунальною власністю, для розташування спеціальних констукцій.    

 3. До виконання робіт, пов’язаних з розташуванням рекламних засобів, приступити після отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в управлінні містобудування та архітектури Уманської міської ради (Лісаченко В.М.).

4. Контроль за повнотою надходження плати за тимчасове користування місцями для розташування спеціальних констукцій здійснювати відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради (Назаров С.В.).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та начальника управління містобудування та архітектури Уманської міської ради  Лісаченка В.М.


В.о. міського голови,
секретар міської ради

 
О.В.Цебрій

 

 
Секретар виконавчого комітету

 
Л.П.Плотнікова

 

 

 

 

Прочитано 985 разів