Четвер, 03 грудня 2015 16:44

26 листопада 2015р. № 327 - Про спорядження для підтримання боєготовності та ефективного виконання поставлених завдань

 

a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

26 листопада 2015р.  № 327

Про спорядження для підтримання

 боєготовності та ефективного

виконання поставлених завдань

   
          Відповідно до статті 40,  частини четвертої статті 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення  міської ради від 04.08.2014 року № 2-57/6 «Про затвердження Положення про порядок формування та напрями використання коштів цільового фонду міської ради для забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення матеріально - технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період», розглянувши клопотання громадської організації  «Уманська міськрайонна волонтерська організація «РАЗОМ» від 12.11.2015 року №32,

виконавчий комітет міської ради   ВИРІШИВ:

       1. Дозволити  виконавчому  комітету Уманської міської ради  придбати генератор дизельний ForteFGD6500E3-380V 5/5 Квт  в кількості 1 штука на загальну суму 16000,00 (шістнадцять тисяч) гривень для військовослужбовців в зоні АТО.

       2. Передати безкоштовно з балансу виконавчого  комітету Уманської міської ради придбані матеріальні цінності на баланс громадської організації  «Уманська міськрайонна волонтерська організація «РАЗОМ».

       3. Громадській організації прозвітуватися протягом десяти днів після передачі матеріальних цінностей військовослужбовцям та мобілізованим громадянам виконавчому комітету Уманської міської ради, як головному розпоряднику коштів Фонду.

        4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Клочка С.Л. та начальника бухгалтерської служби виконавчого комітету Філатову Л.В.

Міський голова                                                                        О.В.Цебрій

Секретар виконавчого комітету                                               Л.П.Плотнікова

   

                                      

 

Прочитано 898 разів