Середа, 20 січня 2016 17:06

24 грудня 2015 року № 364 - Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради

 

 a gerb

УМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

24 грудня 2015 року № 364

Про нагородження Почесною грамотою
виконавчого комітету Уманської міської ради


Відповідно до статті 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення міської ради від 14 жовтня 2014 року № 2.6-60/6 „Про затвердження програми щодо відзначення та заохочення підприємств, установ, організацій, фізичних осіб, колективів-ювілярів з нагоди знаменних дат та професійних свят на 2014-2019 роки”, рішень виконавчого комітету Уманської міської ради від 23 жовтня 2014 року № 261 ”Про затвердження Положення про Почесну грамоту виконавчого комітету Уманської міської ради в новій редакції”, від 28 липня 2011 року № 352 „Про комісію з питань нагородження”, від 27 листопада 2014 року № 293 „Про склад комісії з питань нагородження” та протоколу засідання комісії з питань нагородження виконавчого комітету Уманської міської ради від 22 грудня 2015 року № 33,


виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:


1. Нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради:


1) за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення 25-ти річчя Пенсійного фонду України:


а)Карпенко Вікторію Василівну, начальника відділу обслуговування громадян управління Пенсійного фонду України в м.Умані та Уманському районі;
б)Кісіль Ірину Михайлівну, завідувача сектору ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем управління Пенсійного фонду України в м.Умані та Уманському районі.

2) За багаторічну сумлінну працю в галузі енергетики, високу професійну майстерність та з нагоди професійного свята - Дня енергетика:
а)Таран Ганну Михайлівну, контролера абонентської служби Уманських енергетичних мереж;
б)Назарова Олександра Станіславовича, електромонтера служби релейного захисту Уманських енергетичних мереж;
в)Царука Станіслава Михайловича, електрослюсаря служби забезпечення виробництва Уманських енергетичних мереж.

3)Святогор Марію Андріївну, молодшу медичну сестру стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання громадян Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди ювілею дня народження.

4) Кістол Оксану Степанівну, начальника архівного відділу Уманської міської ради, за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків і доручень керівництва, відповідальне ставлення до роботи та з нагоди дня народження.

5)Торчинську Людмилу Федорівну, оператора комп’ютерного набору загального відділу виконавчого комітету Уманської міської ради, за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток електронного створення документів, професійну майстерність та з нагоди ювілею дня народження.

2. Бухгалтерській службі виконавчого комітету Уманської міської ради (Філатова Л.В.) забезпечити придбання бланків Почесних грамот, папок під них та друк Почесних грамот за рахунок КТКВ 250404 „Інші видатки”.

3. Доручити вручення Почесних грамот міському голові Цебрію О.В.

4. Загальному відділу виконавчого комітету Уманської міської ради (Лапіна Т.В.) забезпечити публікацію рішення в газеті „Уманська зоря”.

Міський голова                                                           О.В.Цебрій
Секретар виконавчого комітету                                  Л.П.Плотнікова

 

Прочитано 835 разів