Середа, 03 липня 2013 14:08

До уваги користувачів РРО

Уманська ОДПІ ГУ Міндоходів у Черкаській області нагадує, що з 01 січня 2013 року для суб’єктів господарювання настав обов’язок подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій до органів державної податкової служби в електронному вигляді.

Звертаємо Вашу увагу, що з 01 січня 2014 року дозволяється первинна реєстрація лише реєстраторів розрахункових операцій, які створюють контрольну стрічку в електронній формі, та електронних таксометрів, автоматів з продажу товарів (послуг), реєстраторів розрахункових операцій з купівлі-продажу іноземної валюти.
***
Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. На Черкащині діють Головне управління Міндоходів у Черкаській області (в.о. начальника – Олександр Лебедєв) та Черкаська митниця Міндоходів (в.о. начальника – Юрій Гвоздій).
Прочитано 1919 разів