Середа, 03 липня 2013 14:04

Роботодавцям компенсуватимуть витрати на єдиний соціальний внесок

Право на таку компенсацію має роботодавець, який працевлаштовує строком не менше ніж на два роки безробітних за направленням територіального органу Державної служби зайнятості.

Також роботодавець має бути суб'єктом малого підприємництва та працевлаштовувати на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності.

Компенсація виплачується протягом одного року з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного.

        Такий порядок відшкодування роботодавцям витрат а також перелік пріоритетних видів діяльності передбачено Постановою Кабінету Міністрів України від 15.04.2013 року  № 347.

***

    Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом  реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. На Черкащині діють Головне управління Міндоходів у Черкаській області (в.о. начальника – Олександр Лебедєв) та Черкаська митниця Міндоходів (в.о. начальника – Юрій Гвоздій).
Прочитано 1896 разів