Понеділок, 17 серпня 2015 12:03

До уваги керівників підприємств м.Умань!

adressІнформуємо, що з 27 по 28 жовтня 2015 року  в м.Києві заплановано проведення Міжнародного форуму для сталого розвитку GREENMIND -2015 (далі форум).

Ініціаторами форуму виступають Торгово-промислова палата України, Всеукраїнська громадська організація «Жива планета», та інші громадські організації, за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України й інших органів державної влади.

Відмінна риса GREENMIND – формат бізнес-форуму і чітка спрямованість на інтеграцію екологічної складової в практичне виробниче середовище з метою сталого розвитку підприємств різних галузей економіки.

Згідно протокольного рішення засідання Оргкомітету форуму, що відбулося 24 квітня 2015 року на базі Торгово-промислової палати України, за участі представників органів державної влади, бізнесових структур та громадських організацій, в рамках форуму передбачено проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Екологічна якість та безпека» (далі –Конкурс).

Метою конкурсу є відзначення та популяризація кращих досягнень вітчизняних установ, підприємств та організацій з упровадженням більш чистих технологій виробництва та систем екологічного управління.

З тематикою форуму, форматом, напрямами, звітами заходів минулих років та більш детальною інформацією, можна ознайомитись на його офіційному сайті: www.greenmind.com.ua.

Реєстрація доповідачів та учасників здійснюється в режимі online на офіційному сайті форуму до 30 серпня 2015 року.

Довідки за тел.: 8(044)332-84-09; 067-886-31-93 або за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Контактна особа: Іванова Олена Володимирівна.

Прочитано 1702 разів