Четвер, 06 жовтня 2016 15:12

Оголошення про проведення Міжнародного інвестиційного форуму «Розвиток промислового потенціалу м. Кам’янця-Подільського»

Кам'янець-Подільський є потужним мистецьким та науково-освітянським центром не лише України, але й Центрально-Східної Європи, об'єктом паломництва відвідувачів фестивалів та поціновувачів архітектури, фортифікації та історії.

Кам'янець - економічно розвинене, інвестиційно привабливе перспективне місто. Вигідне географічне розташування у південно-західній частині держави на півдні Хмельницької області, багаті природні рекреаційні ресурси міста, високий рівень розвитку промисловості, інфраструктури та туризму відкривають широке поле діяльності для діючих і потенційних інвесторів.

З метою популяризації експортного та інвестиційного потенціалу міста Кам'янця- Подільського, залучення потенційних інвесторів, зміцнення ділових зв'язків, а також надання можливостей щодо пошуку спільних точок дотику для подальшого співробітництва між місцевими та закордонними учасниками, міською владою заплановано на 10-11 листопада 2016 року проведення Міжнародного інвестиційного форуму «Розвиток промислового потенціалу м. Кам'янця-Подільського».

Головною метою форуму є налагодження контакту між місцевим та міжнародним бізнесом, що в подальшому стане запорукою успішної реалізації інвестиційних проектів та створенню нових робочих місць.

В роботі Форуму візьмуть участь представники європейських бізнес-асоціацій, торговельно-промислових палат іноземних держав.

Подією Форуму стане виставка-презентація інвестиційних проектів міста, на якій буде представлено кращі пропозиції Кам'янця-Подільського.

Програма заходів додається.

За більш детальною інформацією прошу контактувати з директором Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста - Гурською Майєю Дмитрівною, тел.+380673840711 та її заступником - Кульчицькою Іриною Анатолієвною, тел. +380965524982 (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Прочитано 2298 разів