Вівторок, 28 березня 2017 09:25

Щодо ділового візиту до Республіки Корея

gerb

В рамках подальшої реалізації програми співробітництва України та Республіки Корея, в період з 09.04.2017 р. по 14.04.2017 р. відбудеться візит української делегації. Підготовка заходу здійснюється ТПП України за підтримки посольства РК в Україні, Корейського агентства зі сприяння торгівлі та інвестиціям (KOTRA), Корейської міжнародної асоціації торгівлі (КІТА), Посольства України в РК та інше.

В рамках візиту 11 квітня 2017 року у виставковому комплексі СОЕХ (м. Сеул) відбудеться «Четвертий українсько-корейський економічний форум» (далі - Форум) присвячений активізації кооперації України та Кореї в таких сферах: енергетика, АПК, машинобудування (в т.ч. літакобудування), ІТ, медицина, інфраструктура.

На Форумі презентуватимуть «Майстер-план економічного співробітництва між Україною та Кореєю», а також низку українських інвестиційних проектів; відбудуться В2В-переговори між діловими колами Сторін (попередній варіант програми додається). Інвестиційні проекти надавані українськими учасниками включатимуться до розгляду на Форумі в разі їх належності до вищезазначених сфер, врахування специфіки двостороннього співробітництва та повинні оформлятися за шаблоном, що додається.

Програма перебування включає відвідання корейських компаній, міжнародної виставки Віо Korea та вільної економічної зони в м. Інчхон (розташований другий найбільший морський порт Кореї). Зона діє з 2003 року, розташована в 30 км від Сеулу. Щорічна виставка Віо Korea – один з провідних світових майданчиків на якому демонструються передові досягнення біоіндустрії, використовуваних в фармацевтиці, косметології; медичне та лабораторне обладнання, біо-ІТ тощо; проводяться конференція та бізнес-форум (детально на сайті http://www.biokorea.org/).

Контактні особи в ТПП України: Заступник керівника Дирекції міжнародного співробітництва Болдирь Г.М., тел. +38 (044) 272-29-40, ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; провідний консультант Дирекції міжнародного співробітництва Даницький М.М., тел. +38 (044) 278-18-15, ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 Додаток: на 4 арк. в 1 прим.

Завантажити додатки

Прочитано 1263 разів