Вівторок, 11 квітня 2017 10:03

Щодо проведення 3-го Національного Форуму енергоефективного партнерства «Енергетичний менеджмент: Досвід кращих»

gerbДля популяризації енергетичного менеджменту та ЕСКО-механізму Державному агентству з енергоефективності та енергозбереження України ініційовано проведення 3-го Національного Форуму енергоефективного партнерства «Енергетичний менеджмент: Досвід кращих». Проведення форуму заплановано на 27 квітня 2017 року в Києві в Конгресно-виставковому центрі «Парковий».

Форум складатиметься з 4 частин та передбачатиме:

1. Продовження державної програми утеплення на 2017 рік.

2. Запровадження систем енергоменеджменту в бюджетних установах.

3. Результатів та планів реалізації ЕСКО-механізму.

4. Сучасних інструментів підвищення енергоефективності в промисловості.

У заході планується участь близько 600 осіб з усіх регіонів України, зокрема керівництво обласних державних адміністрацій та обласних рад, міські голови, енергоменеджери, ОСББ, профільні громадські організації, міжнародні проекти, ЕСКО компанії (що вже інвестували та планують збільшити інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери), представники промислових підприємств.

Також, одним з ключових частин Форуму, традиційно, буде підписання Меморандумів про партнерство між Агентство та місцевими органами влади щодо запровадження систем енергетичного менеджменту в бюджетних установах.

Такий формат взаємодії довів свою ефективність при залученні регіонів та міст до співфінансування «теплих» кредитів, реалізації ЕСКО-механізму для термомодернізації бюджетних установ та запровадження проектів із чистої енергії.

Прочитано 1226 разів