Середа, 12 квітня 2017 12:09

Щодо участі в Міжнародній спеціалізованій виставці «Експо-2017»

gerbНа виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. №917-р «Про участь України в Міжнародній спеціалізованій виставці Експо-2017» (далі – Експо-2017), Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, як відповідальний орган за підготовку та забезпечення участі України у зазначеній виставці, повідомляє наступне.

В рамках участі в Експо-2017 «Енергія майбутнього» (з 10 червня по 10 вересня 2017 р. у м. Астана, Республіка Казахстан), перед українською стороною передбачено виконання наступних завдань:

-       представлення стану розвитку та перспектив впровадження новітніх технологій в частині сталого розвитку енергетики в Україні;

-       залучення інвестицій в національні проекти з підвищення рівня енергоефективності, використання відновлюваних джерел енергії, впровадження механізму енергосервісу тощо;

-       презентація національної природної та культурної спадщини.

Для реалізації поставлених завдань, Торгово-промисловою палатою України було розроблено Інформаційно-пошукову систему (далі - ІПС). Зазначена ІПС буде використовуватися для презентації інформації стосовно українських компаній та проектів в сфері відновлюваної енергетики.

В рамках Національного Дня України, запланованого на 15 червня 2017 року, передбачено проведення бізнес-семінару, присвяченого презентації досягнень українських компаній та потенціалу України в енергетичній галузі Проведення бізнес-семінару передбачає участь перших осіб держави, а також представників українського та міжнародного бізнесу.

Прочитано 1293 разів