Середа, 19 квітня 2017 08:57

Щодо проведення Міжнародного форуму «Цифрова Україна – виклики, можливості і перспективи»

gerbТоргово-Промислова Палата України спільно з Одеською національною академією зв’язку ім. О. С. Попова та Офісом ефективного регулювання (BRDO) 27 квітня 2017 р. в м. Одеса проводять Міжнародний форум «Цифрова Україна – виклики, можливості і перспективи».

У роботі Форуму візьмуть участь керівники транснаціональних компаній – лідерів ІТ-сфери, провідні міжнародні та вітчизняні експерти, представники приватного сектору та громадського суспільства. Учасники розглянуть питання про роль Уряду, бізнесу, громадського суспільства, міжнародних організацій в проведенні цифрової трансформації суспільства в Україні, необхідність удосконалення нормативно-правового поля для розвитку цифрового бізнесу, створення умов для залучення інвестицій.

Представники бізнесу обговорять проблеми використання сучасних технологій, а саме, мобільного зв’язку, смарт-пристроїв, підключених об’єктів і датчиків, хмарних обчислень, великих даних, соціальних медіа, що докорінним чином змінюють спосіб життя людей і розвиток бізнесу і мають велику перетворюючу силу.

Під час Форуму для представників малого і середнього бізнесу буде проведено спеціальні презентації та майстер-класи, присвячені впровадженню ІТ-рішень для ефективного ведення бізнесу, проблемам відбору ідей для стартапів, пошуку інвестицій.

Ми впевнені, що Форум стане плідним майданчиком для фахової дискусії про місце і роль цифрових технологій в реалізації сталого розвитку «Україна-2020» і вироблення рекомендацій щодо розробки «Національної цифрової стратегії».

Прочитано 1324 разів