П'ятниця, 28 квітня 2017 14:23

Щодо проведення бізнес-місії до Республіки Албанія

gerbЗа інформацією Торгово-промислової палати України у період з 27 по 30 квітня 2017 р. заплановано проведення бізнес-місії українських підприємств до Республіки Албанія. Уряд Албанії офіційно затвердив зазначені дати як Дні України в Албанії. В рамках проведення зазначеної місії 28 квітня 2017 р. відбудеться Українсько-Албанський економічний форум в якому візьмуть участь Міністр економіки, Міністр сільського господарства та інші представники уряду Албанії.

За результатами попередньої роботи Торгово-промислової палати України та Донецької Торгово-промислової палати встановлено, що албанські бізнесмени дуже зацікавлені в прямих контактах з українськими виробниками соняшникової олії, борошна, зерна, цибулі, волоських горіхів та інших продуктів харчової переробки. Крім того є зацікавленість в імпорті української сільськогосподарської техніки та машинобудівної продукції.

Контактна особа в Торгово-промисловій палаті України: Катерина Чумакова, тел.: 099-073-26-41, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Прочитано 1181 разів