Версія для друку
Четвер, 19 жовтня 2017 15:41

ЩОДО МІЖНАРОДНИХ ПРОГРАМ ДЛЯ БІЗНЕСУ

gerbКиївська Торгово-промислова палата активно сприяє розвитку економіки, активно підтримує малий та середній бізнес. З метою стимулювання експорту та розширення послуг для підприємців, ми інформуємо Вас про можливість участі для підприємств у міжнародних програмах та проектах:

 

Київська Торгово-промислова палата активно сприяє розвитку економіки, активно підтримує малий та середній бізнес. З метою стимулювання експорту та розширення послуг для підприємців, ми інформуємо Вас про можливість участі для підприємств у міжнародних програмах та проектах:

  1. Вже третій рік Австрійська програма партнерства «Україна-Австрія: експорт у країни ЄС», зі стажуванням у Відні, показує хороші результати та позитивний досвід для учасників програми. Програма включає в себе навчання у Києві з австрійськими експертами (З модулі, тестування та диплом), з перекладом та матеріалами, сприяння пошуку партнерів, розробка індивідуальної програми візиту в Відень.
  2. Служба старших експертів (SES, Бонн) – надає експертну допомогу в усьому світі з метою сприяння співпраці та розвитку. З їхньої допомоги підприємства можуть запросити для вирішення певних технологічних або комерційних завдань досвідченого німецького експерта, який буде працювати на підприємстві від трьох тижнів до декількох місяців на добровільній та безоплатній основі.

За більш детальною інформацією просимо звертатись у Центр бізнес-освіти Київської ТПП. Контактна особа: Леся Засульська,
тел.: (044)235-82-96; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.».

 

Прочитано 1152 разів