П'ятниця, 27 жовтня 2017 14:34

ЩОДО XV МІЖНАРОДНОГО ФОРУМУ ПАЛИВНО-ЕНЕРГЕТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ: СЬОГОДЕННЯ ТА МАЙБУТНЄ

gerbЗа інформацією Міністерства Енергетики та вугільної промисловості України відбудеться XV Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє», який проходитиме з 7 по 9 листопада 2017 року на території Міжнародного виставкового центру (м.Київ, Броварський проспект, 15, павільйон № 1, вхід 1А).

У форматі Форуму:

  • Галузева експозиція «ПЕК України» за участі національних компаній паливно-енергетичного комплексу України, які працюють у сегментах видобутку енергоресурсів, генерації, розподілу та збуту енергії.
  • XV Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості-2017» (електротехнічне, енергетичне устаткування, електричні підстанції, лінії електропередачі, кабелі, проводи, промислова світлотехніка, автоматизація, КВПіа).
  • ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «MINING INDUSTRY EXPO-2017» (гірничі машини та обладнання, бурове, гідравлічне і пневматичне обладнання, гірничо-транспортне устаткування, конвеєрні системи, гірничозбагачувальне обладнання, засоби і системи автоматизації, зв’язку, безпеки та охорони праці).
  • ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО-2017» (бурові установки та обладнання, послуги для освоєння, експлуатації і ремонту свердловин, насосна та компресорна техніка, обладнання газових станцій і мереж, трубопроводи та арматура, системи автоматизації і діагностики, КВПіА, устаткування для нафтопереробки і нафтохімії).
  • Ділова програма зосередить увагу фахівців на реформуванні паливно-енергетичного комплексу, сталому енергозабезпеченні населення та модернізації енергетичного обладнання промислових підприємств.

За довідками просимо звертатися до ТОВ «МВЦ»:

тел./факс: (044) 201-11-57/78/67, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,

сайт htt://www.iec-expo.com.ua.

Прочитано 1148 разів