Версія для друку
П'ятниця, 02 лютого 2018 09:02

Щодо міжнародної виставки торгівлі послугами (м. Пекін, КНР)

gerbЗа інформацією Посольства України в Китайській Народній Республіці та в Монголії (за сумісництвом), у період з 28 травня по 1 червня 2018 р. в м.Пекін (КНР) відбудеться 5-та Міжнародна виставка торгівлі послугами «China Beijing International Fair for Trade in Services» (CIFTIS).

 

Організаторами зазначеного виставкового заходу є Міністерство комерції Китаю та Народний уряд м. Пекін за підтримки Світової організації торгівлі (СОТ), Конференції ООН з торгівлі та розвитку (ЮНКТАД) та Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР).

Щороку до участі у СIFTIS запрошуються міжнародні організації, бізнес-асоціації та підприємці у сфері торгівлі послугами. У СIFTIS в 2017 році взяли участь 72 тисячі підприємців з 96 країн світу. За підсумками заходу було підписано 241 контракт на суму 71,28 млрд. дол. США, серед яких -55 міжнародних проектів на суму 13,33 млрд. дол. США.

Виставковий захід є платформою для торгівлі усім спектром послуг, визначеним СОТ, а саме послуг у сферах бізнесу, комунікацій, будівництва та інженерії, фінансів, туризму, відпочинку, культури і спорту, транспортних перевезень, охорони здоров’я, освіти, соціального забезпечення, охорони природи тощо.

Окрім цього, в рамках виставки проводитимуться: саміт, промислова конференція, бізнес-переговори та інші заходи.

Конкретної кінцевої дати подачі заявок на участь у СIFTIS не існує, однак для отримання більш вигідного, з маркетингової точки зору, місця, організатори рекомендують подати заявку якомога раніше.

Детальну інформацію про виставку та умови участі в ній можна знайти на веб-сайті www.ciftis.org (англійською мовою)».

Прочитано 1417 разів