Вівторок, 12 лютого 2019 10:09

Про створення в Україні Фінсько-українського трастового фонду

gerb

Інформуємо, що в рамках реалізації положень Меморандуму про взаєморозуміння у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики між Держенергоефективності та МЗС Фінляндської Республіки, в Україні створено Фінсько-український трастовий фонд

Трастовий Фонд (далі - Фонд) забезпечує грантове фінансування для проектів у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики, що є інструментом співпраці двох країн у зазначених сфері.

Фонд фінансується МЗС Фінляндської Республіки. Управління здійснюється Північною екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО. Відповідно до Угоди між Держенергоефективності та Північною екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО Агенство є координатором роботи Фонду в України.

Подати заявку на отримання грантового фінансування мають змогу як органи місцевого самоврядування, так і бізнес.

Пріоритетними є заявки, щодо розробки якісних техніко-економічних обґрунтувань для проектів з відновлюваної енергетики.

Детальну інформацію щодо роботи Фонду та порядку конкурсного відбору проектів можна ознайомитись на сайті Держенергоефективності у розділі «Діяльність» рубрика «Фінсько-український трастовий фонд» (http://saee.gov.ua/ik/content/finland-ukraine-trust-fund), де також розміщено форму анкети для подачі зазначеної заявки.

За додатковою інформацією, просимо звертатись до:

  • Андрія Левконюка, керівника групи з реалізації завдань Фонду з фінської сторони: levkonyuk@fcg/fi;

Богдана Радченка, члена групи з реалізації завдань Фонду з української сторони: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..                         

тел. (044)5905415.

Прочитано 811 разів