Середа, 24 квітня 2019 12:46

Запрошення подати тендерні заявки - «Реконструкція котельні м. Умань»

Посилання на закупівлі: "Тендер по котельні -" Реконструкція системи теплопостачання з влаштуванням котельні за адресою вул. Садова, 26 м. Умань Черкаської області ".
Країна: Україна
Джерела фінансування: Північна екологічна фінансова корпорація (NEFCO) та Шведське агентство з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida)

 

Дата оголошення тендеру: 2019-04-24

Крайній термін підтвердження участі: 2019-05-08

Візит учасників тендеру: 2019-05-13

Крайній срок подачі запиту на роз’яснення: 2019-05-16

Крайній срок подачі тендерної пропозиції: 2019-05-28, 12:00 по місцевому часу

Відкриття тендерних пропозицій: 2019-05-28, 12:00 по місцевому часу

Це запрошення до участі в тендері слідує за Загальною інформацією про закупівлі в рамках програми Demo Ukraina DH, наданої на веб-сайті http: //www.demo-dh.org.ua/en/procurement.html.

Замовник:

УКП «Уманьтеплокомуненерго»

Адреса: 20300 Черкаська обл. м. Умань, вул. Тищика, 12А

Код ЕДРПОУ 02082675

Проектна організаційна структура під час тендерного періоду буде складатися з фахівців Замовника, яким сприятимуть консультанти компанії ÅF-IndustryAB, Швеція спільно з місцевим консультантом - компанією НТЦБ «Біомаса», Україна.


Проект:


Замовник має намір провести реконструкцію і модернізацію однієї з систем централізованого теплопостачання мікрорайону вулиці Садова, 26. Проект включає реконструкцію ЦТП з установкою котла, що працює на дерев'яних пелетах, і двох газових котлів, що і є предметом даного тендеру. Основна частина обсягу поставки:

  1. Один (1) пелетний котел 1,5 МВт зі сховищем палива.
    2. Два (2) газових котла потужністю по 1,5 МВт кожен із зовнішніми і внутрішніми газопроводами.
    3. Два (2) мережевих насосних агрегати з обладнанням.
    4. Два (2) підживлювальних насосних агрегати з обладнанням.
    5. Устаткування для водопідготовки.
    6. Система дистанційного керування та автоматизація виробничих процесів.
    7. Системи обліку енергоносіїв.
    8. Інше обладнання, не згадане вище, але необхідне для безвідмовної роботи котельні.

Тендерні та процедури укладення контракту:


Для прийнятних виплат за контрактом, на який проводиться даний тендер, Замовник має намір використовувати надходження від позики Північної екологічної фінансової корпорації (NEFCO) та гранту Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida), який адмініструється NEFCO.

На даний момент Замовник запрошує потенційних підрядників надати запечатані тендерні пропозиції на даний контракт, який фінансуватиметься за рахунок частини надходжень від позики і гранту.
Тип Контракту - "Поставка та монтаж" на підставі загальних умов Orgalime SE 01. Контракт буде включати: детальне проектування, поставку, монтаж, пуск в експлуатацію, видачу всіх необхідних документів, затвердження обладнання Замовником і українськими компетентними органами, доведення обладнання в рамках поставки до повністю експлуатаційного стану. Період реалізації проекту 15.06 - 15.10.2019 установка газових котлів і їх пуск в експлуатацію. Котел на біопаливі - введення в експлуатацію до 15.02.2020г.
Тендерні процедури і контракт підпорядковуються принципам закупівель NEFCO, які слідують міжнародно-визнаної практики, що застосовується міжнародними фінансовими організаціями (МФО). У тендері може взяти участь будь-яка компанія з будь-якої країни за умови, що національне або міжнародне законодавство не забороняє цієї компанії брати участь в торгах, і яка не підпадає під дію санкцій, введених Європейським союзом або Радою Безпеки Організації Об'єднаних Націй. Претендент повинен відповідати наступним кваліфікаційним критеріям, далі докладно описаними в Інструкціях для учасників тендерів і Технічних умов.

  • Мати середній річний оборот за останні 3 роки, як мінімум, 1млн.евро / рік
    • Завершити щонайменше 4 аналогічних проекти для централізованого теплопостачання, порівнянних за масштабом і складністю, протягом останніх 2-х років.
    • Мати сервісну організацію в Україні, по крайній мірі, до моменту початку дії гарантійного періоду.

    Оцінка тендерних пропозицій в доповненні до тендерної ціни буде включати оцінку якості пропонованого обладнання та його відповідності демонстраційним цілям програми Demo UkrainаDH.

    Контактна особа:
    Повне тендерне досьє Замовника можна отримати, зв'язавшись з контактною особою:
    Кравчук Валерій Євгенович
    +380674707850
    E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    Тендерне досьє буде надаватися тільки по електронній пошті. ID користувача і пароль для доступу в розділ «Для учасників тендера» веб-сайт DemoUkrainaDH, www.demo-dh.org.ua, буде надаватися разом з тендерним досьє.

Прочитано 1263 разів