Середа, 08 квітня 2015 16:52

10-та Міжнародна спеціалізована виставка-продаж мінітехнологій і компактного обладнання для сільського господарства «Uzbekistan Agrominitech Expo-2015» у м. Ташкент (Республіка Узбекистан)»

adressЗ метою сприяння інформуванню та участі вітчизняних суб’єктів господарювання у міжнародних виставках за кордоном, доводимо до відома інформацію Міністерством економічного розвитку і торгівлі України щодо їх проведення у м.Ташкент (Республіка Узбекистан).

За інформацією Посольства України в Республіці Узбекистан у період з 21 по 29 травня 2015 року в Центральному павільйоні Національної виставки компанії «Узекспоцентр» у м. Ташкент (Республіка Узбекистан) планується проведення Х Міжнародної спеціалізованої виставки-продажу мінітехнологій і компактного  обладнання для сільського господарства.

Організаторами виставки є: – Міністерство зовнішньоекономічних зв’язків , інвестицій і торгівлі Республіки Узбекистан, ТПП Узбекистану та Асоціація фермерських господарств.

Виставка включає 10 тематичних розділів, за якими проводитимуться окремі семінари (з інформацією можна ознайомитись за адресою: http://www.agrominitech.mler.uz).

За більш детальною інформацією щодо участі у Виставці звертатись за тел.: (99871) 2385610, 2345440, 2344088; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.»
Прочитано 1581 разів