Понеділок, 23 березня 2015 14:44

До уваги підприємств харчової та легкої промисловості, народних майстрів, творчих майстерень, сувенірних компаній, подарункових магазинів та інших заінтересованих установ та організацій міста!

adressЗ метою підтримки вітчизняних товаровиробників, підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, а також популяризації унікальних традицій та культури нашої держави з 9 по 11 квітня 2015 року в приміщенні Державного підприємства «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м.Київ, вул.Хрещатик, 2) за підтримки Державного управління справами проводитиметься Всеукраїнський благодійний Великодній ярмарок (далі – Великодній ярмарок).


Організатором Великоднього ярмарку є Державне підприємство «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім», що перебуває в управлінні Державного управління справами.

Додаткову інформацію щодо умов проведення Великоднього ярмарку можна отримати звернувшись до Державного підприємства «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» за тел.: (044) 278-84-90, (067) 434-68-44 (контактна особа - Нікіфорова Олена Вікторівна).
Прочитано 1416 разів