Понеділок, 27 січня 2014 14:25

Про кредитні спілки

« Про кредитні спілки.
Відповідно до Закону України «Про кредитні спілки» кредитні спілки, які включені до Державного реєстру фінансових установ, мають право надавати фінансові послуги.


З метою захисту прав споживачів фінансових послуг, запобігання і недопущення порушень законодавства в цій сфері Нацкомфінпослуг надала перелік кредитних спілок, територіально розміщених у Черкаській області.
Станом на 27.12.2013 року в Державному реєстрі фінансових установ по м.Умань зареєстровані такі кредитні спілки:
-    КС «Кредит-Чорнобиль»     (Код за ЄДРПОУ 25872310,  20300, Черкаська обл., м.Умань, вул.Жовтневої Революції, буд.1);
-     КС «Злагода» (Код за ЄДРПОУ 26323769,    20300, Черкаська обл., м.Умань, вул.Радянська, буд.4).
З метою сприяння розвитку ринку небанківських фінансових установ та ефективної реалізації повноважень Нацкомфінпослуг, доступності та зручності надання адміністративних послуг, а також надання суб'єктам фінансового ринку іншої допомоги з питань, що належать до повноважень Нацкомфінпослуг, створено Сервісний центр з обслуговування учасників ринків фінансових послуг (далі - Сервісний центр).
Тому з метою запобігання шахрайським діям та отримання повної інформації щодо фінансових установ, у тому числі кредитних спілок, можна звертатися до працівників Сервісного центру за телефоном (044) 234-99-07.
Зазначену інформацію надаємо з метою запобігання фінансовим порушенням і захисту прав споживачів та сподіваємось на плідну співпрацю.»

 

Голова Національної комісії у сфері ринків фінансових послуг                    В.Візіров»

Прочитано 2209 разів