Середа, 03 липня 2013 14:03

Зарплата в "конвертах" - майбутнє без гарантій

Уманська ОДПІ ГУ Міндоходів у Черкаській області ОДПІ  нагадує громадянам, що зарплата в «конвертах» –  це майбутнє без гарантій і упевненості. Необхідно вже зараз поклопотатися про своє «завтра» і не погоджуватися на отримання нелегальної заробітної плати. Право кожного – нести в свої сім'ї добробут і спокій, отримувати певні соціальні гарантії. 

Уманська ОДПІ ГУ Міндоходів у Черкаській області ОДПІ  закликає громадян і працедавців всіх форм власності не порушувати  законодавство та відмовитись від виплати найманим працівникам заробітної плати в " конвертах".

***

    Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом  реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. На Черкащині діють Головне управління Міндоходів у Черкаській області (в.о. начальника – Олександр Лебедєв) та Черкаська митниця Міндоходів (в.о. начальника – Юрій Гвоздій).
Прочитано 1940 разів