Версія для друку
Середа, 03 липня 2013 14:03

Утворено Уманську ОДПІ Головного управління Міндоходів у Черкаській області

В області триває процес становлення територіальних органів Міністерства доходів і зборів України. Як інформують у Головному управлінні Міндоходів у Черкаській області, в регіоні утворено 10 державних податкових інспекцій (міська, районна і 8 об’єднаних) та призначені виконуючі обов’язки начальників інспекцій.

Так, 6 червня 2013 року згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року № 229 «Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів» у Єдиному державному реєстрі зареєстровано Уманську об’єднану державну податкову інспекцію Головного управління Міндоходів у Черкаській області.

Уманська ОДПІ ГУ Міндоходів у Черкаській області Головного управління Міндоходів у Черкаській області,  є правонаступником Уманської ОДПІ ГУ Міндоходів у Черкаській області.

Наказом Міндоходів України від 24 травня виконуючим обов’язки начальника Уманська ОДПІ ГУ Міндоходів у Черкаській області призначено  Сліпченка Володимира Віталійовича,  який до цього часу обіймав посаду начальника Уманської ОДПІ ДПС у Черкаській області.

Адреса  Уманської ОДПІ: 20300, м. Умань, пл. Леніна,1а.

Варто відмітити, що зі створенням Міністерства та його територіальних органів бізнес має єдиного адресата, який, орієнтуючись на інтереси та очікування бізнесу і інвесторів, від імені держави відповідає за створення рівної конкуренції, якісний сервіс в адмініструванні податкових та митних платежів.

Процес становлення територіальних органів Міністерства доходів і зборів України  відбувається максимально швидко і жодним чином не вплине на діяльність  платників податків й суб’єктів ЗЕД та не створить жодних незручностей і перешкод для якісного надання податкових і митних послуг. Базова інфраструктура – мережа сервісних центрів – і надалі працюватиме в штатному режимі та надаватиме весь спектр послуг. Дислокація митних органів не змінюється.

Водночас, у разі виникнення будь-яких проблемних питань громадянам та бізнесу пропонується одразу інформувати про це номером сервісної лінії Головного управління Міндоходів в області 33-91-34 (0472). 
Прочитано 2018 разів