П'ятниця, 16 вересня 2016 10:14

9 – 15 листопада 2016 р. у м. Лондон проводитиметься «Тиждень України у Великій Британії»»

Повідомляємо, що з 9 по 15 листопада 2016 р. у м. Лондон за підтримки Ради експортерів та інвесторів при МЗС України член Ради - Громадська спілка «Fashion Globus Ukraine» спільно з партнерами організовує «Тиждень України у Великій Британії»


Повідомляємо, що з 9 по 15 листопада 2016 р. у м. Лондон за підтримки Ради експортерів та інвесторів при МЗС України член Ради - Громадська спілка «Fashion Globus Ukraine» спільно з партнерами організовує «Тиждень України у Великій Британії»який має на меті популяризацію експортного потенціалу нашої держави, в т.ч. через забезпечення безпосередньої комунікації українського і британського бізнесу під час проведення двостороннього ділового форуму, а також низки заходів культурно-інформаційного характеру.

Заходи в рамках тижня України орієнтовані в першу чергу на представників підприємств аграрної, переробної, харчової та легкої промисловості, fashion індустрії, інжинірингу та ІТ галузі.

З питань участі та отримання додаткової інформації просимо звертатись до Організаційного комітету: тел.: +38 (067) 567-28-28, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).»

 

                                                                                                                                                 Відділ економічного розвитку

                                                                                                                                                 Уманської міської ради  

 

 

 

 

 

 

Прочитано 1634 разів