Вівторок, 14 березня 2017 15:24

Щодо сьомої Щорічної інвестиційної зустрічі

gerbЗа інформацією Посольства України в Об’єднаних Арабських Еміратах, у період з 2 по 4 квітня 2017 року, у м. Дубай, Об’єднані Арабські Емірати, заплановано проведення сьомої Щорічної інвестиційної зустрічі (www.aimcongress.com/en). Темою цьогорічного форуму визначено «Міжнародне інвестування. Шлях до конкурентоспроможності та розвитку».

Цільовою аудиторією заходу є представники урядів, міжнародних організацій (Світовий Банк, Міжнародна фінансова корпорація, Економічна та соціальна комісія ООН щодо країн Азії та Тихоокеанського регіону, Міжамериканський банк розвитку тощо), наукових кіл, торгових палат, ВЕЗ, фінансового сектору, юридичних та фінансових консалтингових компаній, малих та середніх підприємств. На вказаному заході учасники зможуть обговорити шляхи залучення міжнародних інвестицій, які допоможуть покращити рівень знань та навичок, сприятимуть обміну досвідом та розвитку людських ресурсів, а також розвитку інфраструктури, інноваційних систем та підвищенню конкурентоспроможності країни-реципієнта.

Основними секторами, які будуть представлені на форумі будуть торгівля, промисловість, виробництво, інфраструктура, логістика, ІТ, телекомунікації, охорона здоров’я, фармацевтика, фінанси, банківська діяльність, туризм, готельний бізнес, енергетика, видобувна діяльність, агропромисловість та нерухомість.

Минулорічний захід зібрав більше сотні гостей високого рівня з 137 країн світу та більше 15 тис. делегатів. Участь у Щорічній інвестиційній зустрічі розглядається як можливість для презентації інвестиційного потенціалу, роботи на тематичних круглих столах та проведення двосторонніх зустрічей з представниками урядових та ділових кіл.

Прочитано 1150 разів