Вівторок, 23 травня 2017 12:10

XІ Міжнародний Конгрес «ЕТЕВК-2017» «Екологія, Технологія, Економіка, Водопостачання, Каналізація»

gerbМіністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проводить одинадцятий Міжнародний конгрес і Технічну виставку «ЕТЕВК-2017» (Екологія, Технологія, Економіка, Водопостачання, Каналізація), який відбудеться 12-16 червня 2017 року у м. Чорноморську Одеської області.

Під час роботи «ЕТЕВК-2017» на професійному рівні буде проаналізовано та обговорено найактуальніші проблеми у сфері питного водопостачання, водовідведення, екології, економіки, управління тощо, від вирішення яких залежить подолання кризи у галузі та її подальший сталий розвиток. Також будуть розглянуті не менш важливі питання стосовно отримання та використання коштів міжнародних фінансових організацій, енергозбереження, розвитку сучасних технологій, матеріалів, реагентів, обладнання та інші.

Одночасно з Конгресом працюватиме Технічна виставка, де будуть представлені новітні технічні досягнення у водному секторі. Основні документи і матеріали Конгресу будуть опубліковані у спеціальній збірці.

Враховуючи важливість і актуальність зазначених питань, пропонуємо усім зацікавленим організаціям, підприємствам, ЗМІ, приватним особам підтримати проведення Конгресу та Технічної виставки «ЕТЕВК-2017». Організатори Конгресу завжди відкриті до плідної співпраці і готові розглянути будь-які зустрічні пропозиції!

Організатором заходу виступає ДП «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» (ДП «НДКТІ МГ»); вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, Україна, 03035; тел.: (044) 248-23-75; факс: (044) 248-23-19; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; сайт: http://etevk.org.ua.

Прочитано 1557 разів